DEPLASARI PENTRU AUDIT LUCRARI

Atunci cand va doriti sa va oferim servicii de hidroizolatii, intelegem ca este important sa aveti o imagine clara despre costurile si despre ce implica proiectul. De aceea, la Evoconstruct, ne deplasam la locatia dumneavoastra fara nici un cost pentru a realiza un audit al lucrarilor necesare.

Prin auditul lucrarilor, putem estima atat costurile proiectului cat si durata acestuia, precum si tehnologiile si materialele necesare pentru a garanta protectia si durabilitatea hidroizolatiei. De asemenea, putem identifica si orice probleme sau zone vulnerabile existente si sa le include in proiect.

La Evoconstruct, intelegem ca decizia de a ne alege ca parteneri pentru proiectul dumneavoastra de hidroizolatie este importanta. De aceea, suntem dispusi sa ne deplasam la locatia dumneavoastra pentru a va oferi o evaluare detaliata si personalizata a proiectului, fara nici un cost.

Daca doriti sa aflati mai multe despre cum putem ajuta la protejarea si durabilitatea casei sau afacerii dumneavoastra prin serviciile noastre de hidroizolatii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o vizita pentru auditul lucrarilor. Suntem aici sa va ajutam sa gasiti cea mai buna solutie pentru hidroizolarea casei sau a afacerii dumneavoastra.


Ai nevoie de mai mult ajutor? Hai sa lucram impreuna!
Contact