Evoconstruct, specializati pe hidroizolatii

La Evoconstruct suntem specializati pe hidroizolatii baie, hidroizolatii fundatii si intelegem cat de important este sa ai o locuinta sau un spatiu comercial sigur si uscat . Hidroizolatiile sunt esentiale pentru a preveni infiltratiile de apa si a proteja structura cladirii tale.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, ne-am specializat in oferirea serviciilor de hidroizolatii pentru acoperisuri, terase, subsoluri si alte zone vulnerabile. Am realizat peste 1000 de lucrari cu succes, si suntem mandri sa spunem ca avem un portofoliu impresionant de clienti multumiti.

Personalul nostru este calificat si experimentat, iar noi folosim numai materiale si tehnologii moderne pentru a garanta calitatea si durabilitatea lucrarilor noastre. De asemenea, oferim garantii si servicii post-vanzare pentru a va asigura ca sunteti complet multumit de serviciile noastre.

Daca aveti nevoie de servicii de hidroizolatii acoperis sau hidroizolatii terase, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici sa va ajutam sa gasiti cea mai buna solutie pentru hidroizolarea casei sau a afacerii dumneavoastra.

De ce sa alegeti EvoConstruct:

- Personalul nostru este calificat si experimentat

- Utilizam materiale si tehnologii moderne

- Oferim garantii si servicii post-vanzare


Ai nevoie de mai mult ajutor? Hai sa lucram impreuna!
Contact