FAQ

Cu ce ne ocupam si care sunt serviciile oferite?

Evolutioneste un brand ce ce se ocupa atat cu dezvoltarea pe plan imobiliar, cat si cu constructia altor cladiri (fie ea de orice natura) si hidroizolarea acesteia. 

Telefon: 0723 983 823

Care sunt etapele de achizitie?

Intai este necesara o intalnire cu un consultant Evolution care va prezenta toate detaliile referitoare la ansamblu, apartamente si metodele de finantare si achizitie.

Odata apartamentul ales si metoda de achizitie stabilita, va fi semnat un contract de rezervare, conditiile de rezervare fiind explicate mai jos. Alternativ se va semna direct promisiunea de vanzare – cumparare.

Ultima etapa presupune semnarea contractului de vanzare cumparare in momentul predarii apartamentului achizitionat.

Cum pot fi consultate planurile?

Planurile pregatite la nivel de detaliu pot fi analizate in cadrul unei intalniri cu echipa de consultanti Evolution. Echipa de consultanti Evolution poate fi contactata la 0723 983 823 sau [email protected] De asemenea, planurile sunt prezentate pe site, in pagina de detaliu apartament. Pe site sunt prezentate o parte din apartamentele disponibile. Pentru a vedea toate apartamentele disponibile, contactati echipa de consultanti.

Cat vor costa apartamentele Evolution?

Preturile apartamentelor din ansamblul residential Evolution difera in functie de tipul de apartamente, suprafata, etaj si pozitionare. Informatii exacte cu privire la preturi pot fi obtinute intr-o intalnire cu consultantii nostri. Echipa de consultanti Evolution poate fi contactata la 0723 983 823 sau [email protected]

Stabileste o intalnire