Hidroizolatii Bituminoase:

Sunteti in cautarea unei solutii de hidroizolatie durabila si eficienta pentru casa sau blocul dumneavoastra? Atunci hidroizolatiile bituminoase sunt alegerea perfecta!

Recomandate pentru acoperisuri, terase, balcoane si subsoluri, hidroizolatiile bituminoase ofera durabilitate de peste 15 ani si rezistenta mecanica indelungata. Stratul de inchidere este protejat impotriva razelor UV, asigurand o protectie durabila impotriva infiltratiilor de apa.

Montajul poate fi realizat pe orice tip de suprafata, iar in cazul in care se produce o perforare, reparatiile sunt usor de efectuat. Acest tip de hidroizolatie este ideal pentru terase (ne)circulabile si poate fi realizat in mai multe straturi pentru o protectie si mai buna.

La Evoconstruct, oferim servicii de hidroizolatii bituminoase de calitate, realizate de personal calificat si experimentat. Utilizam numai materiale si tehnologii moderne pentru a garanta calitatea si durabilitatea lucrarilor noastre.

Daca doriti sa va asigurati ca, casa sau blocul dumneavoastra este protejat impotriva infiltratiilor de apa, nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta despre serviciile noastre de hidroizolatii bituminoase. Suntem aici sa va ajutam sa gasiti cea mai buna solutie pentru hidroizolarea casei sau a afacerii dumneavoastra.


Ai nevoie de mai mult ajutor? Hai sa lucram impreuna!
Contact